Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 18:55

ΜΕΘΩΝΗ - ΠΑΣ ΡΑΧΗ 6-3: Δεν του χαρίστηκε

Γράφτηκε από τον

Την μεγαλύτερη σε έκταση εντός έδρας νίκη στη σεζόν πανηγύρισε ο ΑΟ Μεθώνης που νίκησε με το εντυπωσιακό 6-3 τον ΠΑΣ Ράχη.

Παρότι η ομάδα της Μεθώνης δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, εντούτοις έπαιξε για την ιστορία και την τιμή της, αφήνοντας με το άγχος και την αβεβαιότητα τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο χρονικά ματς της σεζόν απέναντι στον Τέλλο Άγρα στους Γαργαλιάνους. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Παναγιώτη Σπαντιδέα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (58', 78', 82'), ενώ o Βαγγέλης Καραγλάνης βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. (32', 63'). Ο Παναγιώτης Τσιμικλής στο 29' είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον ΑΟ Μεθώνης. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τα γκολ των Ζωγόπουλου (45+1') και Πάνου (51'), αλλά από εκεί και πέρα άρχισε η... κατηφόρα. Ο Μπέγκα στο 68' είχε διαμορφώσει το σκορ σε 4-3.

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ (Βασίλης Κοσυφολόγος): Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μίχος (86′ Δηλές), Ψυχάρης (58′ Τσάνε), Τσιμικλής, Δήμος, Σπαντιδέας, Μάραντος, Ζόμπολος, Καραγλάνης (88′ Τσατάς), Μπεγέτης.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ (Δημήτρης Παυλόπουλος): Οικονόμου, Κιόρρι, Βράπι, Σκιάς, Ζωγόπουλος, Τζιόλας, Τόμασεκ (53′ Τσίμπουρης), Μπέγκα, Πάνου, Μπαλιγκό - Βρυώνης, Μαστρόκαλος (73′ Μαράι).