Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 19:12

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-1: Ανατροπή και... παραμονή

Γράφτηκε από τον

Την παραμονή του στην Α' τοπική και τη νέα σεζόν “σφράγισε” και μαθηματικά ο ΑΟ Σπερχογείας, μία... στροφή πριν από το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

Οι “ταύροι” χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή στο “Πέτρος Γεωργανάς” για να φτάσουν στη νίκη με 2-1 επί του αδιάφορου βαθμολογικά ΑΟ Διαβολιτσίου και να διώξουν οριστικά το άγχος. Μετά από ένα... στείρο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 53' με προβολή του Αναστασίου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νινιού (0-1). Παρόλα αυτά η αντίδραση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει, αφού στο 61' ο Ηρακλής Καραχάλιος κέρδισε πέναλτι από τον Μπαλόπουλο το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ. Ο 23χρονος επιθετικός της ομάδας της Σπερχογείας έφτασε έτσι τα 19 γκολ στη σεζόν (1-1). Στο 87' o Γιακουμής εκτέλεσε πλασαριστά κόρνερ για τον Πιλάτη και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Δελλή, φέρνοντας τα... πάνω κάτω στο παιχνίδι (2-1).
ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (Ηλίας Μουρούσιας): Σακκάς, Μπούνας, Μούρτο, Πιλάτης, Μαρίνος (58' Τσέρτος), Σπύρος, Χρονόπουλος, Πανταζής (90+1' Σαούτης), Γιάννης Καραχάλιος (70' Κακαλέτρης), Ηρακλής Καραχάλιος, Γιακουμής.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Δελλής, Μωραγιάννης, Κρεμύδας, Μπαλόπουλος, Αναστασίου, Καπόγλης, Σπυρόπουλος, Σαραντόπουλος, Πατσιώτης, Νινιός, Γκότσης.