Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 18:31

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-1: Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Ενα ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό για τον Πανθουριακό ώστε να βάλει τις βάσεις για την άνετη νίκη που σημείωσε επί του Ηρακλή Καλαμάτας με 4-1 χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη, αν και προσωρινά οι κυανόλευκοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1. Μάλιστα ανέβηκαν ξανά στην 3η θέση, εκμεταλλευόμενοι και την εκτός έδρας ήττα της Κυπαρισσίας (3-1), στη Μεσσήνη από τον Πάμισο.
Οσο για τον Ηρακλή, που δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς, έχει ανανεώσει την παραμονή του στην κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Εχει 22 βαθμούς και περιμένει να πάρει και τους τρεις από το ματς με την Α.Ε. Μάνης, που δεν έγινε την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Πανθουριακός πήρε προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Κουτσουρόπουλου στο 8ό λεπτό. Μετά από 20 λεπτά, ο Ψωρομύτης με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε σε 1-1. Σε διάστημα δύο λεπτών 32’ και 34’ ο Αλεξανδρόπουλος με ισάριθμα σουτ έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 69’ ο Πιτσιλής με σουτ.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Μπαρδής με βοηθούς διαιτητές την Τσουκάλη και τον Φλέσσα.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μπεσσής, Νικολόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πιτσιλής, Πλατάνας (73’ Βασιλόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Αντεμάι (64’ Αβντίου), Καρύδης (67’ Γαλανόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Γεωργουλέας (64’ Καμχίου), Κουτσουρόπουλος (73’ Σεντεμέντες).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Χατζίου, Λύρας (74’ Μπρακούλιας), Παπαδέας, Βαΐτσης, Β. Κωνσταντόπουλος, Φυκούρας (74’ Μαρίνος), Χριστόπουλος (74’ Κορδώνης), Ψωρομύτης (82’ Φλώρος), Μιχαλόπουλος, Βλαχάκης.