Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 11:21

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με Ηλιούπολη την Πέμπτη το επόμενο ματς στα πλέι οφ

Γράφτηκε από τον

 

Μετά το Πάσχα θα συνεχιστούν τα πλέι οφ ανόδου της Super League 2, με τη διοργανώτρια αρχή να έχει ορίσει μεσοβδόμαδα την 8η αγωνιστική στον β’ όμιλο.

Η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη του Πάσχα εκτός έδρας την Ηλιούπολη, ενώ η Καλλιθέα θα υποδεχτεί τα Χανιά, με τον Ιωνικό να έχει ρεπό. Το ματς της “Μαύρης Θύελλας” θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. και θα το διαιτητεύσει ο Μπακογιάννης (Αθήνας) με βοηθούς τους Καλλή (Αν. Αττικής) και Βισκαδούρο (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μπαϊρακτάρης (Αθηνών). Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και το ντέρμπι της Καλλιθέας με τα Χανιά.
Διαιτητής ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), βοηθοί οι Ψαρρής (Ζακύνθου), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής) και τέταρτος διαιτητής ο Αλάμπεης (Αθηνών).
Για την Καλαμάτα τα ματς στα πλέι οφ έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς έχει τεθεί από το ξεκίνημα εκτός διεκδίκησης τίτλου. Είναι μάλιστα ουραγός στη βαθμολογία, δίχως νίκη, αλλά και γκολ! Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Καλλιθέα που χρειάζεται ένα βαθμό στα δύο τελευταία της παιχνίδια, για να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο. Ως εκ τούτου αν δεν χάσει από τα δεύτερα Χανιά (στο -6 από την κορυφή), θα πάρει τον τίτλο. Οσον αφορά την Καλαμάτα, θα επιδιώξει να πετύχει το πρώτο της γκολ στα πλέι οφ, στην προτελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση. Ακολουθεί ο Ιωνικός στο Στάδιο σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της “Μαύρης Θύελλας” από τη ΔΕΑΒ και τελευταία αγωνιστική η Καλλιθέα εκτός έδρας.