Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 13:22

Ηττα από Παναχαϊκή η Κ19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την ήττα από την πρωτοπόρο του Γ’ ομίλου Παναχαϊκή με 3-0 γνώρισε το Σάββατο η Καλαμάτα σε αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2.

Η Καλαματιανή ομάδα παρατάχθηκε με πιο νεανική σύνθεση σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, καθώς είχε πολλές ελλείψεις, στο πρώτο 45λεπτο πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι που έπαιξαν έχοντας στη σύνθεση τους 5 επαγγελματίες και με καλύτερο έμψυχο υλικό και περισσότερες εμπειρίες κατάφεραν στο α’ ημίχρονο να πάρουν το προβάδισμα με 3-0, που αποδείχθηκε αρκετό ώστε να φτάσουν στη νίκη.
Η Καλαμάτα παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος και είχε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Καστόρα (σε τετ-α-τετ), Αρλιντ Χότζα (σουτ) και Δημητρίου (διαγώνιο πλασέ) για να σκοράρει, όμως οι παίκτες της δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Κ19 για το πρωτάθλημα, μιας και την επόμενη αγωνιστική, που είναι η τελευταία έχει ρεπό.
Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Παπαηλίου με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντούνη στο β’ δοκάρι. Στο 32’ ο Παπαηλίου έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή της Καλαμάτας και έκανε τη σέντρα στέλνοντας την μπάλα στο πρώτο δοκάρι εκεί που κινήθηκε ο Ντούνης ο οποίος με τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Στο 35’ από κόρνερ του Κουραχάνη, ο Ντούνης στο β’ δοκάρι έκανε την κεφαλιά και ο Βεντούρης με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπακόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Αγγελόπουλο, Ωρολογά και οι τρεις από την ΕΠΣ Αχαΐας. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Βεντουρής (48’)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παπαδόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σκορδής, Βεντουρής, Σταυρόπουλος, Κατσαΐτης (50' Νικολόπουλος), Παπαηλιού (50' Παντελής), Διαμαντόπουλος (50' Χριστόπουλος), Αθανασόπουλος, Κουραχάνης (50' Ναλπάντης), Ντούνης (70' Βιανέλλο).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κουρετζής (60' Π. Βαρελάς), Ντόντα, Δημητρίου, Δουφεξής, Γιακουμής, Σπ. Βαρελάς, Τσαούσης (46’ Καρνάκης, 63' λ.τρ. Τζαναδάμης), Καστόρας, Γκίζας, Αρλιντ Χότζα, Ντάβος.

SUPER LEAGUE 2 – K19 – Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(9η αγωνιστική)
Παναχαϊκή – Καλαμάτα 3-0
Τηλυκράτης – Διαγόρας δεν έγινε
Ρεπό: Ηλιούπολη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. Παναχαϊκή 24-1 18
2. Ηλιούπολη 10-11 11
3. Διαγόρας 5-4 5
4. Τηλυκράτης 4-13 5
5. Καλαμάτα 3-17 3
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Τηλυκράτης, Διαγόρας, Παναχαϊκή, Ηλιούπολη.
** Εκκρεμούν οι αγώνες Παναχαϊκή – Διαγόρας (5η αγ.), Καλαμάτα – Διαγόρας (6η αγ.), Τηλυκράτης – Διαγόρας (9η αγ.).

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 21 Απριλίου)
Διαγόρας – Παναχαϊκή
Ηλιούπολη – Τηλυκράτης
Ρεπό: Καλαμάτα