Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 12:43

Αναστόπουλος: "Ο αντίπαλος θα φτύνει αίμα για να μας κερδίσει" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Μια ομάδα που ο αντίπαλος θα φτύνει αίμα για να την κερδίσει είναι ο στόχος του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο προπονητής της Καλαμάτας σε ερώτηση της "Ε" για το αν έχει πάρει τις αποφάσεις του για το έμψυχο υλικό της νέας σεζόν είπε ότι: "Βεβαίως. Είναι κριτήριο και τα ματς των πλέι οφ, αλλά ξέρω σπιθαμή προς σπιθαμή, πόσο μπορεί να αποδώσει ο κάθε παίκτης και που μπορεί να παίξει. Γνωρίζω τα πάντα. Εχω το ελεύθερο από τον κ. Πρασσά να φτιάξουμε μια ομάδα, γιατί μόνο ένας δεν μπορεί να τη φτιάξει, που θα μπαίνει μέσα στο γήπεδο και θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ο αντίπαλος θα φτύνει αίμα για να μας κερδίσει, όπως έγινε και στα δύο τελευταία παιχνίδια". Ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" ξεκαθάρισε ακόμα ότι: "Δεν θα αδιαφορήσουμε σε κανένα παιχνίδι. Με αυτό το σκεπτικό θα πάμε στα Χανιά στην Καλλιθέα, στην Ηλιούπολη και θα παίξουμε εδώ μα τον Ιωνικό. Εχω έρθει δέκα μέρες και η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τη αγωνιστικότητα, το πάθος, το πλάνο και την τακτική".

Για το ντεμπούτο του Καλαματιανού Χρήστου Δρούγα τη φετινή σεζόν σχολίασε ότι: "Μετά από πολλά χρόνια, είδαμε παίκτη από την Κ19 της Καλαμάτας να παίζει. Τελείωσε και αυτή η καραμέλα, ότι ο Αναστόπουλος δεν θέλει τους καλαματιανούς ή δεν τους βάζει.
Οποιος αξίζει, θα παίζει. Υπάρχουν ακόμα 3-4 παιδιά, θα έρχονται εναλλάξ στις αποστολές. Ανάλογα το αποτέλεσμα θα μου δίνεται η ευκαιρία για να δούμε αν μπορεί να βοηθήσουν".
Τέλος για το ματς με την Καλλιθέα δήλωσε αρχικά ότι: "Ηταν ένα κλειστό παιχνίδι και φαινόταν από την αρχή, ότι όποια ομάδα κάνει το γκολ, θα πάρει και το παιχνίδι. Εμείς είχαμε μια πάρα πολύ καλή στιγμή με τον Γιάννη Πασά, που αν μπαίναμε μπροστά στο σκορ, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Υπάρχει και μια φάση του δοκαριού της Καλλιθέας. Αυτές ήταν ουσιαστικά οι δύο φάσεις. Ηταν παιχνίδι σφιχτό. Η αμυντική λειτουργία ήταν σφιχτή, με στόχο να μην πάρει την μπάλα ο αντίπαλος μας, να πιέσουμε" και πρόσθεσε σχετικά με το πέναλτι:
"Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε η φάση του πέναλτι, που από ότι λένε οι παίκτες υπάρχει ένα τζαρτζάρισμα. Δεν το έχω δει το πέναλτι. Είχαμε έναν διαιτητή, που το φάουλ το παίρναμε πολύ δύσκολα. Ανεβάσαμε απόδοση, βγάλαμε και έναν στόπερ, ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ, ενισχύσαμε την επίθεση και υπήρχαν φάσεις".