Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 10:25

Στο... Πι και Φι: Διπλά Ατλέτικο, Ρόμα και Μονακό

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Επιλογές από έξι πρωταθλήματα έχει το μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο. Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα και Ιταλία.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι της πόλης με τη Σίτι, όπως και η Εβερτον από τη Γουέστ Χαμ.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" κυνηγούν ευρωπαϊκό εισιτήριο και τα "ζαχαρωτά" μάχονται για την παραμονή. Αν η Γιουνάιτεντ εμφανιστεί σοβαρή, θα πάρει τη νίκη.
Στη Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν φαίνεται ότι θα παραδώσει φέτος τα σκήπτρα στη Λεβερκούζεν, αλλά όσο υπάρχουν ελπίδες θα το παλέψει. Η πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λάτσιο έχει αλλάξει τη ψυχολογία στο Μόναχο και περιμένουμε ένα ξέσπασμα σήμερα απέναντι στην προτελευταία Μάιντς, που δεν έχει νίκη σε 12 εξόδους. Ο άσος σε συνδυασμό με το όβερ 3,5 στο 2.20.
Στη Λα Λίγκα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει να σκέφτεται την ευρωπαϊκή ρεβάνς με την Ιντερ, αλλά οφείλει να κερδίσει σήμερα την Κάδιθ, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ώστε μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Κάδιθ μετρά μόλις 2 νίκες σε 13 ματς ενώπιον του κοινού της και το ματς εξαρτάται από την απόδοση των Μαδριλένων.
Το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Στρασβούργο - Μονακό στη Γαλλία, με τους Μονεγάσκους να έρχονται από σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην πρωτοπόρο Παρί, όπου λόγω ατυχίας, δεν πήραν το τρίποντο. Το Στρασβούργο είναι 12ο και η Μονακό τρίτη και στο -3 από τη δεύτερη Μπρεστ. Η κορυφή είναι μακριά (-11), αλλά η δεύτερη θέση θεωρείται εφικτός στόχος.
Το διπλό θα είναι η επιλογή μας και για το Φιορεντίνα - Ρόμα, καθώς οι Ρωμαίοι με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο "πετάνε" επιθετικά με τεσσάρες κόντρα σε Μόντσα για το πρωτάθλημα και Μπράιτον για την Ευρώπη. Η Φιορεντίνα πέτυχε επίσης 4 γκολ με τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά δέχτηκε και τρία και έτσι η πρόκριση είναι ανοιχτή. Αντίθετα η Ρόμα "καθάρισε" με το 4-0 και με τη ψυχολογία στα ύψη, μπορεί το διπλό που θα τη διατηρήσει κοντά στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τέλος στη Σούπερ Λίγκα, ξεκινούν τα πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στον Αρη στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα. Ο Δικέφαλος μπαίνει ως πρωτοπόρος στους έξτρα αγώνες που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, αλλά φέτος δεν έχει κερδίσει τον Αρη (μια ισοπαλία και μια ήττα).
Επιπλέον έρχεται και από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αντί για σημείο θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, παρότι ο 5ος Αρης δεν κυνηγά κάτι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Εβερτον 1 1.88
Μπάγερν - Μάιντς 1 και όβερ 3,5 2.20
Κάδιθ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1.78

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Στρασβούργο - Μονακό 2 2.00
ΠΑΟΚ - Αρης G.G. 1.87
Φιορεντίνα - Ρόμα 2 2.77