Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 10:29

Στο… Πι και Φι: Επιλογές από έξι πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από τη Μπουντεσλίγκα θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Βόλφσμπουργκ με την Αουγκσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες παραμονής (+7 από τη ζώνη), ενώ οι φιλοξενούμενοι με το +14 από τις θέσεις του υποβιβασμού, δεν έχουν πρόβλημα. Η έδρα και το μεγαλύτερο κίνητρο, μας ωθούν στον άσο.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ πάει με ψυχολογία στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ, έπειτα από το διπλό στην Αστον Βίλα.
Η Φούλαμ προέρχεται από την ήττα με τη Γουλβς και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Τότεναμ διεκδικεί το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ και υπερέχει ποιοτικά.
Στη Σούπερ Λίγκα, θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ. Ο Παναιτωλικός “καίγεται” για το τρίποντο κόντρα στον Πανσερραϊκό, όντας ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Σερραίοι ξεκινούν με +8 από τη ζώνη και δίχως ιδιαίτερο άγχος. Πάμε με τη μεγαλύτερη ανάγκη των γηπεδούχων.
Στην Ιταλία, η Αταλάντα με “όπλο” την έδρα (10 νίκες σε 14 ματς) κυνηγά έξοδο στην Ευρώπη και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φιορεντίνα, που μακριά από το γήπεδό της δεν είναι το ίδιο δυνατή (4 νίκες σε 14 ματς).
Στην Ισπανία, η 9η Λας Πάλμας φιλοξενεί την 20η και τελευταία Αλμερία, που δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό.
Η έλλειψη άγχους όμως, σε συνδυασμό με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία την κάνει επικίνδυνη. Αντί για σημείο επιλέγουμε το όβερ 2,5. Κλείνουμε με Γαλλία και το Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν. Η παρέα του Εμπαπέ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ύστερα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Ο τίτλος δεν αμφισβητείται πάντως ούτε και φέτος, με την Παρί να έχει αποσπαστεί 10 βαθμούς από τη δεύτερη Μπρεστ.
Περιμένουμε εμφατικό διπλό από την πρωτοπόρο και το διπλό σε συνδυασμό με το όβερ 2,5, προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Βόλφσμπουργκ – Αουγκσμπουργκ 1 2.10
Φούλαμ – Τότεναμ 2 2.02
Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 1 2.15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Αταλάντα – Φιορεντίνα 1 1.85
Λας Πάλμας – Αλμερία όβερ 2,5 1.95
Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν 2 και όβερ 2,5 2.00