Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 10:02

Στο... Πι και Φι: Πρόβα τελικού στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, με τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει την Τετάρτη στο ρετιρέ, ύστερα από την ήττα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Οι "πράσινοι" ταξιδεύουν αύριο στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον Αρη, ενώ στη Νέα Φιλαδέλφεια η Ενωση περιμένει τον ΠΑΟΚ. Μια κρίσιμη στροφή στην κούρσα για τον τίτλο.
Ο Παναθηναϊκός θέλει το διπλό για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι και να πλησιάσει περισσότερο τις δύο πρώτες θέσεις. Ο Αρης δεν κυνηγά κάτι στη βαθμολογία και το μυαλό είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ.
Η αυριανή αναμέτρηση θα λέγαμε λοιπόν ότι είναι μια... πρόβα τελικού. Ο Παναθηναϊκός θέλει να στείλει μήνυμα και ενόψει του επόμενου ραντεβού το Μάιο και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα, θα περάσει από το "Βικελίδης". Από τη Σούπερ Λίγκα θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5 στη συνάντηση Ατρόμητος - Πανσερραϊκός για τα πλέι άουτ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν... σκοτούρες παραμονής και περιμένουμε ανοιχτό ματς.
Στη Γερμανία η Λεβερκούζεν έχει καθαρίσει την υπόθεση τίτλος και το ενδιαφέρον στρέφεται στην ουρά. Η 28η αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι επιβίωσης. Η 17η Κολωνία υποδέχεται την 15η Μπόχουμ και η 16η Μάιντς την 18η και τελευταία Ντάρμσταντ.
Η Κολωνία έχει σημαδέψει αυτό το ματς για νίκη, με δεδομένο ότι ακολουθεί η Μπάγερν στο Μόναχο. Αν δεν κερδίσει τότε ο απευθείας υποβιβασμός θα είναι ορατός. Το ίδιο ισχύει και για τη Μάιντς, που βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η Ντάρμσταντ θα ρίξει την τελευταία... ζαριά και μπορεί να σκοράρει. Το G.G. πληρώνει καλύτερα από τον άσο.
Στην Ιταλία, η Νάπολι ψάχνει στη Μόντσα τη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη και μετά την ήττα από την Αταλάντα, δεν έχει περιθώρια.
Στη Γαλλία η Μονακό κυνηγά τη 2η θέση και στο γήπεδό της έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην 8η Ρέν που σε 13 εξόδους, έχει μόνο 3 νίκες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Κολωνία - Μπόχουμ 1 2.25
Μάιντς - Ντάρμσταντ G.G. 1.85
Ατρόμητος - Πανσερραϊκός όβερ 2,5 2.12

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Μόντσα - Νάπολι 2 1.87
Μονακό - Ρεν 1 1.85
Αρης - Παναθηναϊκός 2 1.85