Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 10:08

Στο... Πι και Φι: Με γκολ και σημεία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στην κανονικότητα με την επανέναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Στη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Λεωφόρο (Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ) και Νέα Φιλαδέλφεια (ΑΕΚ - Ολυμπιακός). Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το δεύτερο, όπου παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης περιμένουμε γκολ και θέαμα. Η ΑΕΚ είναι στην κορυφή των πλέι οφ και στο +5 από τον τέταρτο Ολυμπιακό, που μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν έχει περιθώρια και θα πάρει ρίσκα.
Η Ενωση του Αλμέιδα έχει πάντα επιθετική φιλοσοφία. Και τα δύο ματς της κανονικής σεζόν είχαν γκολ και από τις δύο πλευρές.
Από την Ελλάδα θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στη μονομαχία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό για τα πλέι άουτ, με τους γηπεδούχους να είναι ουραγοί και να παίζουν ένα από τα τελευταίους χαρτιά για την παραμονή. Η εικόνα τους όμως δεν δικαιολογεί τον άσο σε τιμές φαβορί.
Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σε καλό φεγγάρι πριν τη διακοπή και αν κερδίσει τη ντεφορμέ Μπρέντφορντ, θα βρεθεί πιο κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στη Γαλλία η Μονακό έχει βάλει πλώρη για τη δεύτερη θέση και η προτελευταία Μετς δύσκολα θα την σταματήσει. Το διπλό σε συνδυασμό με το όβερ 1,5 στο 1.90 Στην Ισπανία θα εμπιστευτούμε τη Θέλτα απέναντι στη Βαγιεκάνο, καθώς μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τη Σεβίλλη και αν ζευγαρώσει τις επιτυχίες, θα αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στη Γερμανία η Αουγκσμπουργκ έχει αναρριχηθεί στην 7η θέση και υποδέχεται αύριο τη 17η - προτελευταία Κολωνία, που θα τα δώσει όλα για βαθμούς, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι είναι η ευχάριστη έκπληξη στη σεζόν, αλλά ποτέ δεν έχουν σημειώσει πέντε σερί νίκες. Η διπλή ευκαιρία στο Χ2 πληρώνει καλύτερα από τον άσο και το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός G.G. 1.90
Μετς - Μονακό 2 και όβερ 1,5 1.90
Μπρέντοφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 2.27

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Θέλτα - Ράγιο Βαγιεκάνο 1 2.00
Αουγκσμπουργκ - Κολωνία X2 ΔΕ 2,07
AEK - Ολυμπιακός όβερ 2,5 1.91