Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 15:01

ΑΙΟΛΟΣ: Κέρδισε εμπειρίες στο πανελλήνιο Optimist στην Πάρο

Γράφτηκε από τον

Με τους Αλέξανδρο Πατικόπουλο, Φοίβο Γεωργακόπουλο και Φίλιππο Λημνιό, συμμετείχε ο Ν.Α.Σ. Καλαμάτας Αίολος, στο Open πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist, που διεξήχθη στην Πάρο από 26 έως 30 Απριλίου.

Την καλαματιανή αποστολή συνόδευαν ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Κατσούλας, η έφορος αγωνιστικών ομάδων Μάντυ Ψυροπούλου και η ταμίας Κατερίνα Νινιού. Στο εν λόγω πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 273 αθλητές από 50 σωματεία από όλη την Ελλάδα, με τον Αλέξανδρο Πατικόπουλο να παίρνει την 121η πρώτη θέση, τον Φίλιππο Λημνιό την 122η και τον Φοίβο Γεωργακόπουλο την 172η. Οι αθλητές του Αίολου, ηλικίας 10 έως 12 ετών, αποκόμισαν πολλές και σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες (μεγάλες εντάσεις ανέμων) – βάζοντας παρακαταθήκη για ακόμα καλύτερες επιδόσεις στους επόμενους αγώνες.
Στο μεταξύ, ο Αίολος προετοιμάζεται πλέον για την επόμενη πρόκληση, που είναι η Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Optimist, που θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα από 8 Μαΐου έως 12 Μαΐου. Ο καλαματιανός σύλλογος συμμετέχει με έξι αθλητές και αθλήτριες: Παναγιώτης Οικονομάκος, Δανάη Μανωλοπούλου, Παναγιώτης Πατικόπουλος, Μαρία Τρουπάκη, Μάριος Κολιτσιδάκης και
Φίλιππος Λημνιός. Την αποστολή θα συνοδεύουν ο προπονητής Παναγιώτης Κατσούλας και ο έφορος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος.