Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 10:16

Στο… Πι και Φι: Σούβλισμα και… στοίχημα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Σε λίγες ώρες θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου, που ελπίζουμε να φέρει και την ανάσταση στις καρδιές μας.

Το στοίχημα πάντως δεν σταματάει ποτέ και έτσι μαζί με τη μαγειρίτσα απόψε και το σούβλισμα την Κυριακή του Πάσχα, θα μας συντροφεύει και το live score. Για να βγει και το... πασχαλιάτικο τραπέζι, που κάθε χρόνο είναι πιο ακριβό.
Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το διήμερο.
Στην Ιταλία, η Λάτσιο διεκδικεί εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην έδρα της Μόντσα, που είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Μονόπλευρο κίνητρο και στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ, με τους γηπεδούχους να έχουν υποβιβαστεί και την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη. Η Νότιγχαμ οφείλει να πάρει το πιο εύκολο ματς της σεζόν μέχρι το φινάλε. Η ουραγός Σέφιλντ παίζει πάντως χωρίς άγχος και το ματς μπορεί να ανοίξει.
Στη Γαλλία, Μετς και Ρεν μάχονται για παραμονή και Ευρώπη, αντίστοιχα και η ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι δεν βολεύει καμία. Αντί για σημείο, επιλέγουμε το όβερ 2,5 τέρματα. Ιδια επιλογή και στο ζευγάρι Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλμερία. Η Ράγιο δύσκολα θα μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού, η Αλμερία είναι ουραγός και καταδικασμένη σε υποβιβασμό. Παίζει πλέον δίχως σκοπιμότητες και επιβεβαιώνει τρεις σερί αγωνιστικές το όβερ, 2,5 (οι δύο μάλιστα ήταν όβερ 3,5). Από την Ισπανία, θα κρατήσουμε και τον άσο της Βαλένθια κόντρα στην Αλαβές. Οι “νυχτερίδες” με τρίποντο θα διατηρήσουν τις ελπίδες για την 7η θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Αλαβές δεν κυνηγά κάτι, όντας 11η. Κλείνουμε με Γερμανία, όπου η Μάιντς δίνει κρίσιμο ματς για την παραμονή, με αντίπαλο την άνετη βαθμολογικά Χαϊντενχάιμ. Η Μάιντς βρίσκεται στις θέσεις των μπαράζ, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και μόνο με διπλό θα ελπίζει σε απευθείας παραμονή.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μόντσα – Λάτσιο 2 1.82
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ 2 και όβερ 2,5 2.22
Μετς – Ρεν όβερ 2,5 1.87

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Χαϊντενχάιμ – Μάιντς 2 2.35
Βαλένθια – Αλαβές 1 2.15
Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλμερία όβερ 2,5 1.85