Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 10:06

Στο... Πι και Φι: Το κίνητρο δίνει σημεία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Πρώτη στάση για σήμερα η Γερμανία.

Η Μπόχουμ μετά την ήττα με ανατροπή στην Κολωνία είδε τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται στη μία νίκη και το ματς με την Χαϊντενχάιμ έχει γι' αυτήν το χαρακτήρα τελικού. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν το περασμένο Σάββατο τη Μπάγερν Μονάχου και θα μπουν με τη ψυχολογία στα ύψη, χωρίς ωστόσο να κυνηγούν κάτι στο πρωτάθλημα, όντας στη μέση της βαθμολογίας. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο και στη Μπόχουμ έχουν σημαδέψει το ματς.
Το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Γκλάντμπαχ (11η) - Ντόρτμουντ (4η, μαζί με Λειψία). Η Ντόρτμουντ έχει να σκέφτεται και τον δεύτερο προημιτελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο, αλλά δεν μπορεί να αδιαφορήσει στο πρωτάθλημα, καθώς σε περίπτωση γκέλας θα απομακρυνθεί από την τετράδα, που οδηγεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Σε αποδόσεις διπλασιασμού το διπλό.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο ουραγός στα πλέι άουτ ΠΑΣ Γιάννινα παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες και αν συνεχίσει έτσι, θα αρχίσει να αγχώνεται. Δεν μπλέκουμε με σημείο και επιλέγουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Η παράδοση δείχνει όβερ 2,5 στο ζευγάρι Γρανάδα - Αλαβές στην Ισπανία, το οποίο προσφέρεται μάλιστα σε τιμές αουτσάιντερ. Οι γηπεδούχοι έχοντας συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού θα παίξουν ελεύθερα και το ματς μπορεί να ανοίξει.
Στην Ιταλία, η Ρόμα μετά τη μεγάλη νίκη την Πέμπτη στον πρώτο προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μίλαν, φιλοξενείται από την Ουντινέζε, με σκοπό ένα ακόμα διπλό, που θα τη διατηρήσει σε τροχιά τετράδας. Η Ρόμα είναι σε καλό φεγγάρι, έχοντας κερδίσει και τη Λάτσιο στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η Ουντινέζε ζει με πίεση (στο +2 από τη ζώνη) και στο γήπεδό της έχει μόνο μία νίκη σε 16 αγώνες! Κλείνουμε με τον άσο της Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ, ποντάροντας στην έδρα και στο κίνητρο των "σφυριών" που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Φούλαμ θέλει απλά ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μπόχουμ - Χαϊντενχάιμ 1 2.10
Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 2 2.02
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης G.G. 1.91

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 1 2.35
Γρανάδα - Αλαβές όβερ 2,5 2.32
Ουντινέζε - Ρόμα 2 2.27